شروع فصل جدید در حوزه سلامت دهان و دندان
تـفاهم نـامه همـکاری پـژوهشکده علـوم دنـدانپزشکی، موسسه ملی تحقیقات سلامت و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران امضا شد
آئین امضای تـفاهم نـامه همـکاری بین پـژوهشکده علـوم دنـدانپزشکی، موسسه ملی تحقیقات سلامت و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده علوم دندانپزشکی، این تفاهمنامه به منظور ایجاد و گسترش زمینه همکاری های علمی و تحقیقاتی مشترک شامل همفکری، تبادل نظر، تقویت، توسعه و تامین مالی فعالیت های پژوهشی، آموزشی و طراحی و اجرای آنها در حیطه سلامت دهان و دندان پزشکی با تمرکز بر ارتقای سلامت دهان و دندان آحاد جامعه به ویژه جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز سه شنبه نهم مرداد 1401 امضا شد.
در این مراسم دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر رضا مسائلی رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی، دکتر علی اکبری ساری رئیس موسسه تحقیقات سلامت، دکتر محمدرضا خامی رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و پوسیدگی دندان، دکتر حمیدرضا باریکانی رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی و دکتر حسین حصاری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری و پوسیدگی دندان حضور داشتند و اهداف تفاهم نامه را تشریح کردند.
از جمله اهداف این تفاهم نامه، استفاده بهینه از ظرفیت های موجود علمی-پژوهشی، نیروی انسانی و مالی طرفین در راستای طراحی و اجرای برنامه های پژوهشی، آموزشی، نشست ها و همایش ها، تولیدات علمی، ترجمان دانش، خدمات مشاوره ای، هدایت پایان نامه های دانشجویی و تبادل داده ها و اطلاعات علمی است به نحوی که به ارتقای پژوهش های کاربردی نظام سلامت دهان، تولید و ترویج شواهد مناسب برای کمک به سیاستگذاری آگاه از شواهد و طراحی و اجرای برنامه های مداخله ای موثر در سلامت دهان و دندان کمک کند.
دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه در حاشیه این نشست در گفت و گو با خبرنگار پژوهشکده علوم دندانپزشکی ضمن اشاره به شروع فصل جدیدی در حوزه سلامت بهداشت دهان و دندان با توجه به انعقاد این تفاهم نامه سه جانبه گفت: تعداد افراد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود سه مییلون و 500 نفر در شبکه های جنوب تهران، ری و اسلامشهر است که غالبا از افراد قشر محروم استان تهران هستند و این جمعیت از بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله دسترسی پایین به خدمات مرتبط با بهداشت دهان و دندان رنج می برند، البته در حال حاضر خدمات پیشگیری در خصوص سلامت دهان و دندان برای این افراد انجام می شود اما نیاز هست که این خدمات شامل خدمات دندانپزشکی هم بشود.
وی افزود: هر اقدامی در حوزه اجرا باید مبتنی بر شواهد باشد و این شواهد با پژوهش قابل دستیابی خواهد بود، پژوهشکده علوم دندانپزشکی و موسسه ملی تحقیقات سلامت دو بازوی بزرگ پژوهشی دانشگاه هستند که می توانند این شواهد را برای سیاست گذاری مبتنی بر شواهد فراهم کنند.
معاون بهداشت دانشگاه با تاکید بر نظر رئیس دانشگاه مبنی بر اینکه دانشکده ها از جمله دانشکده های پزشکی و دندانپزشکی باید به کمک حوزه بهداشت بیایند تصریح کرد: اساتید را نه فقط در حوزه علم بلکه باید در متن جامعه داشته باشیم.
وی یادآور شد: حوزه بهداشت در قسمت اجرا و پژوهشکده علوم دندانپزشکی و موسسه ملی تحقیقات سلامت به عنوان حوزه های بزرگ پژوهش در حوزه سلامت و همچنین در حوزه سلامت دهان و دندان با این هم افزایی می توانند باعث ارتقای سلامت دهان و دندان برای جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران بشوند.
دکتر اولیایی منش در پایان در خصوص اتصال حوزه پژوهش به حوزه خدمت تاکید کرد و گفت: با اراده ای که در مسئولان این سه مجموعه وجود دارد، به امید خدا تفاهم نامه عملیاتی خواهد شد.
ارسال نظر