رشد و تعالی هر جامعه ای از طریق سرمایه گذاری در تحقیق و پژوهش مبتنی بر نیاز های آن جامعه امکانپذیر می گردد و در این راستا بگارگیری منابع علمی و سرمایه های ارزشمند نیروی انسانی خلاق و کارآمد نقش انکار ناپذیری دارد. مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از مراکز تحقیقاتی پیشرو در حوزه تحقیقات مرتبط با علوم دندانپزشکی در طی فعالیت بیش از 15 ساله خود به عنوان یکی از مراکز موفق حوزه مراکز تحقیقاتی بالینی کشور همواره شاخص بوده است. اقدامات صورت گرفته در ایجاد بستر مناسب جهت انجام تحقیقات مبتنی بر نیاز های جامعه و تأسیس آزمایشگاه های مجهز از قبیل (آزمایشگاه مواد دندانی، پاتولوژی دهان، سلولی مولکولی، میکروبیولوژی دهان و ...) اقدام در جهت تدوین استاندارد های مواد مورد مصرف در دندانپزشکی و ارتقاء سطح سلامت جامعه و تولید و انتقال و انتشار دانش روا، پایا و ایجاد زمینه جهت استفاده کلیه محققین در راستای انجام پژوهش های محصول محور و کمک به صنعتگران و سرمایه گذاران بخش خصوصی در راستای توسعه تولید داخل کشور همواره مد نظر این مرکز بوده و دست پژوهشگران و علاقمندان به تحقیقات مبتنی بر تولید ثروت، دانش و ارتقای جایگاه علمی کشور را به گرمی می فشارد.

پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

آدرس : خيابان انقلاب، خيابان قدس، دانشكده دندانپزشكي، پژوهشکده علوم دندانپزشکی